Βρειτε μας στα Social Media

ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Γνωστός κρατούμενος της Αλικαρνασσού καταγγέλει ότι δέχτηκε σεξουαλική παρενόχληση

Διαφήμιση

Δημοσιεύτηκε

στις

φυλακή

Με πολλή προσοχή διερευνάται η καταγγελία που έκανε πριν λίγες ημέρες στη διεύθυνση της φυλακής Αλικαρνασσού ένας από τους πιο γνωστούς κρατουμένους του σωφρονιστικού καταστήματος για σεξουαλική παρενόχληση…

Ο συγκεκριμένος έγκλειστος, ο οποίος έχει απασχολήσει τόσο με την επαγγελματική του ζωή όσο και με την φυλάκισή του το μιντιακό σύστημα της χώρας, προχώρησε σε μία καταγγελία που συζητήθηκε έντονα στη φυλακή, ενώ ενήμερη είναι και η Δικαιοσύνη, όπου φέρεται να υπέβαλε και μήνυση. Ο συγκεκριμένος κρατούμενος, ο οποίος  είχε αποφυλακιστεί, αλλά επέστρεψε στη φυλακή της Αλικαρνασσού, κατήγγειλε ότι δέχτηκε σεξουαλική παρενόχληση από έναν συγκρατούμενό του. Οι πληροφορίες του creta24 αναφέρουν ότι η πράξη όπως καταγγέλθηκε έγινε μέσα στο κελί το οποίο μοιράζονται ο συγκεκριμένος κρατούμενος αλλά και ένας Κρητικός, ο οποίος είχε απασχολήσει πριν από καιρό τις Διωκτικές Αρχές του νησιού για μία άγρια δολοφονία.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν, ο πρώτος ανέφερε ότι ο ισοβίτης συγκάτοικός του του έκανε μια σοκαριστική πρόταση την οποία εκείνος αρνήθηκε. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι δεν ασκήθηκε σωματική επαφή ή κάποιας μορφής βίας και το περιστατικό έληξε με κάποιες κινήσεις που έκανε ο καταγγελλόμενος. Ωστόσο το όλο σκηνικό έγινε γνωστό στα αρμόδια όργανα της φυλακής, τα οποία ενημέρωσαν και τη Δικαιοσύνη.

Πάντως ο συγκρατούμενός του αρνείται κατηγορηματικά ότι έκανε αυτή την πρόταση και μάλιστα έπεσε από τα σύννεφα όταν κλήθηκε να δώσει τη δική του εκδοχή για τα όσα κατηγορείται.

Η διεύθυνση της φυλακής πάντως πήρε αμέσως μέτρα προκειμένου να μην υπάρξει κάποιο  «θερμό» επεισόδιο μεταξύ τους και τους τοποθέτησε σε χωριστά κελιά

Θάνος Περβολαράκης


Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση ypen
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση expoyachtingcrete
Διαφήμιση agroexpoierapetra
Διαφήμιση ypen
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση expoyachtingcrete
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση vision
Διαφήμιση
Διαφήμιση agroexpo

ΔΗΜΟΦΙΛΗ