Διαφήμιση

ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Κίνδυνοι του διαδικτύου και πώς οι γονείς μπορούν να προστατεύσουν τα παιδιά τους

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Πρόσκληση σε δωρεάν συνάντηση γονέων απευθύνει ο Σύνδεσμος Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου και Ν. Ηρακλείου, στο πλαίσιο του έργου “SafeNet”, που υλοποιεί την Δευτέρα, 13 Νοεμβρίου.

 

Η συνάντηση αφορά στην ενημέρωση και συμβουλευτική γονέων για τα σύγχρονα ψηφιακά εργαλεία, το διαδίκτυο, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο μπορούν να προστατέψουν τα παιδιά τους από προβληματική χρήση, συμπεριφορές εθισμού και εξάρτησης, κακόβουλες ενέργειες, διαδικτυακό εκφοβισμό, κακοποίηση ή οποιαδήποτε άλλη ενέργεια που μπορεί να προσβάλει και να εκθέσει τα παιδιά σε κίνδυνο.

Η συνάντηση, όπως είπε η πρόεδρος του Συνδέσμου Μαίρη Παχιαδάκη στο Ράδιο 98,4, αφορά στην ενημέρωση και συμβουλευτική γονέων για τα σύγχρονα ψηφιακά εργαλεία, το διαδίκτυο, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο μπορούν να προστατέψουν τα παιδιά τους από προβληματική χρήση, συμπεριφορές εθισμού και εξάρτησης, κακόβουλες ενέργειες, διαδικτυακό εκφοβισμό, κακοποίηση ή οποιαδήποτε άλλη ενέργεια που μπορεί να προσβάλει και να εκθέσει τα παιδιά σε κίνδυνο. Δηλώσεις συμμετοχής εγγράφως στο email: counseling1@kakopoiisi.gr.

Λόγω των περιορισμένων θέσεων, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Πληροφορίες δίνονται από την κ. Ελένη Γερακάκη, κοινωνική επιστήμονα-ειδική Ψυχικής Υγείας, στα τηλέφωνα 2810/242.121 και 6974/301.011.

neakriti

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version