Βρειτε μας στα Social Media
 

ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Ήρθε στην Κρήτη να αγοράσει βότανα και «έφαγε» πρόστιμο 5.000 ευρώ!

Δημοσιεύτηκε

στις

βότανα
Διαφήμιση
Διαφήμιση
166 Shares

Πρόστιμο για βραβείο… Michelin ήταν αυτό που επιβλήθηκε από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου!

Συγκεκριμένα το πρόστιμο ύψους 5.000 ευρώ που επιβλήθηκε  αφορά σε έναν από τους πιο γνωστούς Γάλλους επιχειρηματίες στο χώρο της εστίασης και όχι μόνο με πολλές διακρίσεις των προϊόντων που εμπορεύεται, ο οποίος έφτασε στην Κρήτη με το σκάφος του για να αγοράσει βότανα, όμως έκανε το λάθος και παραβίασε τα μέτρα κατά της διασποράς του κορoνοϊού.

Πρόκειται για τον γνωστό επιχειρηματία Erwann de Kerros, ο οποίος την περασμένη Τρίτη ερχόμενος με το σκάφος του από δυτικά ζήτησε να δέσει στο λιμάνι του Ηρακλείου. Ενημερώθηκαν ότι λόγω των μέτρων για την πανδημία απαγορεύεται, ενώ δεν επιτρέπεται να κατέβουν και στη στεριά. Ωστόσο, ο ίδιος μαζί με ένα ακόμη άτομο που βρίσκεται στο σκάφος αγκυροβόλησαν εντός της λιμενολεκάνης. Αμέσως κινήθηκαν οι προβλεπόμενες διαδικασίες και η επιβολή του σχετικού προστίμου.

Αυτό που έχει επίσης αξία να αναφερθεί είναι ο λόγος της επίσκεψής του στην Κρήτη. Πληροφορίες σημειώνουν ότι ήρθε στο νησί για να προμηθευτεί από παραγωγούς βότανα, προκειμένου να τα χρησιμοποιήσει στις επιχειρήσεις του. Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης σημειώνουν ότι προμηθεύτηκε περίπου μισό τόνο θυμάρι, ρίγανή και δίκταμο.

Γεννημένος το 1970 μετά την ενηλικίωσή του ταξίδεψε σε όλο τον κόσμο, έμαθε τα μυστικά των μπαχαρικών και των βοτάνων, κάνοντας επάγγελμα την αγάπη του αυτή. Όταν επέστρεψε στη Γαλλία δημιούργησε την εταιρία “Terre exotique” το 1998 και ξεκίνησε την εμπορία μπαχαρικών και καρικευμάτων

Τα προϊόντα επιλέγονται προσεκτικά, αγοράζονται από διαφορετικούς παραγωγούς σε όλο τον κόσμο και προσφέρονται σε λιχουδιές και εστιατόρια.

Πηγή: creta24

βότανα
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap