Διαφήμιση

ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Ηράκλειο: Βρέθηκε η 16χρονη Νεκταρία – Είχε φύγει λόγω… έρωτα και βρισκόταν στην Μεσσαρά!

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Έπειτα από δύο ημέρες αγωνίας και αναζήτησης της 16χρονης κοπέλας, την εξαφάνιση της οποίας είχε δηλώσει η μητέρα της στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου, τελικά ο… έρωτας ήταν εκείνος που την έκανε να φύγει από το σπίτι και τελικά να βρεθεί σε σπίτι περιοχής του Δήμου Γόρτυνας!

Μάλιστα όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, συνελήφθη τόσο ο άντρας με τον οποίο είχε φύγει από το σπίτι, όσο και ο πατέρας της.

Υπενθυμίζουμε πως το 16χρονο κορίτσι έφυγε από το σπίτι της, το μεσημέρι της Τρίτης 9 Απριλίου με αποτέλεσμα η μητέρα της ν’ ανησυχήσει και το βράδυ της ίδιας μέρας να βρεθεί στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου όπου δήλωσε την εξαφάνιση της.

Το κορίτσι που μένει στον Καταυλισμό Ρομά στη Νέα Αλικαρνασσό έφυγε τελικά μαζί με το αγόρι της με αποτέλεσμα να βρεθεί στην Μεσσαρά από τις Αρχές.

Πηγή: flashnews

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version