Διαφήμιση

ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Ηράκλειο: Στη φυλακή ο 39χρονος Αλβανός για το φόνο της Νίνας

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Αμίλητος καθ’ ολη τη διάρκεια της αναμονής, έως ότου απολογηθεί ενώπιον της Ανακρίτριας, παρέμενε ο 39χρονος Αλβανός που σκότωσε την σύντροφό του Νίνα, το πρωί της Παρασκευής, πυροβολώντας την στο κεφάλι.

Ο 39χρονος κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος και παίρνει το δρόμο για τη φυλακή.

Στο πλευρό του νωρίτερα ήταν η μητέρα και ο αδερφός του.

Ο ισχυρισμός που προβάλλει από την πρώτη στιγμή είναι ότι το όπλο εκπυρσοκρότησε ενώ πήγε να κάνει ένα αστείο, πιστεύοντας ότι είχε ασφάλεια. Όταν συνειδητοποίησε ότι την πυροβόλησε, τα έχασε. Η πρώτη κίνηση που έκανε ήταν να κάνει διαδοχικές κλήσεις στο ΕΚΑΒ και στην συνέχεια κάλεσε στο «100».

Μάλιστα όπως είχε δηλώσει η διορισμένη συνήγορος υπεράσπισης του 39χρονου, Έφη Σωμαρά “ο άνθρωπος αυτός δεν είχε ανθρωποκτόνο δόλο, είναι συντετριμμένος και βιώνει βαθύτατα αισθήματα θλίψης και πόνου δεδομένου ότι η μοιραία σφαίρα έπληξε την σύντροφο της ζωής του με την οποία σκόπευαν να παντρευτούν”.

Πηγή: cretalive

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version