Βρειτε μας στα Social Media

ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Ηράκλειο: Πατέρας και γιος «φόρεσαν» χειροπέδες για όπλα και ζωοκλοπή

αστυνομία
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δημοσιεύτηκε

στις

Συνελήφθησαν, χθες (02.12.2024) σε περιοχές του Δήμου Γόρτυνας από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ηρακλείου πατέρας και γιος, κατηγορούμενοι για παραβάσεις Νομοθεσίας περί όπλων και της Αστυνομικής Διάταξης περί Ζωοκλοπής.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο ειδικού σχεδιασμού και δράσεων που εκπονεί η Διεύθυνση Αστυνομίας Ηρακλείου για την καταπολέμηση της οπλοκατοχής και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης πληροφοριών που περιήλθαν στην ανωτέρω Υπηρεσία χθες (02.12.2024) πραγματοποιήθηκαν έρευνες στις οικίες του 64χρονου και 30χρονου.

Κατά τη διάρκεια των ερευνών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

δυο -2- πιστόλια
περίστροφο
κυνηγετικό όπλο
339 φυσίγγια διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων και
θήκη πιστολιού

Επίσης διενεργήθηκαν έλεγχοι και καταμετρήσεις στα ποιμνιοστάσια που διατηρούν οι ανωτέρω συλληφθέντες όπου διαπιστώθηκαν παραβάσεις της Αστυνομικής Διάταξης Περί ζωοκλοπής.

Η προανάκριση ενεργείται από το Β΄ Αστυνομικό Τμήμα Ηρακλείου.

Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ