ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ηράκλειο: Πατέρας και γιος «φόρεσαν» χειροπέδες για όπλα και ζωοκλοπή
Συνελήφθησαν, χθες (02.12.2024) σε περιοχές του Δήμου Γόρτυνας από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ηρακλείου πατέρας και γιος, κατηγορούμενοι για παραβάσεις Νομοθεσίας περί όπλων και της Αστυνομικής Διάταξης περί Ζωοκλοπής.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο ειδικού σχεδιασμού και δράσεων που εκπονεί η Διεύθυνση Αστυνομίας Ηρακλείου για την καταπολέμηση της οπλοκατοχής και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης πληροφοριών που περιήλθαν στην ανωτέρω Υπηρεσία χθες (02.12.2024) πραγματοποιήθηκαν έρευνες στις οικίες του 64χρονου και 30χρονου.
Κατά τη διάρκεια των ερευνών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
δυο -2- πιστόλια
περίστροφο
κυνηγετικό όπλο
339 φυσίγγια διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων και
θήκη πιστολιού
Επίσης διενεργήθηκαν έλεγχοι και καταμετρήσεις στα ποιμνιοστάσια που διατηρούν οι ανωτέρω συλληφθέντες όπου διαπιστώθηκαν παραβάσεις της Αστυνομικής Διάταξης Περί ζωοκλοπής.
Η προανάκριση ενεργείται από το Β΄ Αστυνομικό Τμήμα Ηρακλείου.
-
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ2 ημέρες πριν
Πέθανε η Καίτη Γκρέυ
-
Ρέθυμνο2 ημέρες πριν
Ποια είναι επιτέλους αυτή η ΤΡΕΛΟΠΑΡΕΑ από το Ρέθυμνο που επιμένει… heavy metal!
-
XANIA2 ημέρες πριν
Μάρθα Κίτσιου: «Ξήλωσαν» την τολμηρή αξιωματικό των Χανίων που μιλούσε για τις παθογένειες της Κρήτης | ΒΙΝΤΕΟ
-
Ρέθυμνο2 ημέρες πριν
Ψηλορείτης: Νεαρή γυναίκα γλίστρησε στον πάγο και κατρακύλησε σχεδόν 600 μέτρα