Διαφήμιση

ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Ηράκλειο: Φωτιά σε καθαριστήριο αναστάτωσε τη γειτονιά

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Τα ξημερώματα της Κυριακής 17 Μαρτίου, πυρκαγιά ξέσπασε στην Πλατεία Σινάνη στο Ηράκλειο, αναστατώνοντας την περιοχή και προκαλώντας ανησυχία στους κατοίκους και τους επιχειρηματίες της περιοχής.

Η φωτιά εκδηλώθηκε μετά τη 1 τα ξημερώματα σε εξωτερικό χώρο καθαριστηρίου, προκαλώντας υλικές ζημιές, ενώ η ακριβής αιτία παραμένει ακόμα άγνωστη.

Την επί τόπου αντιμετώπιση της φωτιάς ανέλαβε άμεσα η Πυροσβεστική Υπηρεσία Ηρακλείου, η οποία έσπευσε με δύο οχήματα και επτά υπαλλήλους. Με γρήγορη και αποτελεσματική επέμβαση, η ομάδα κατάφερε να ελέγξει τη φωτιά και να προστατέψει τα γύρω κτίρια από την εξάπλωσή της.

Παράλληλα, οι αρμόδιες αρχές εξετάζουν περαιτέρω τις συνθήκες κάτω από τις οποίες εκδηλώθηκε η φωτιά, προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του περιστατικού.

Πηγή: cretapost.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version