ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ηράκλειο: Επιδεινώθηκε η κατάσταση της υγείας της 4χρονης που κατάπιε φιστίκι – Παρουσίασε πνευμονική ανεπάρκεια
Το κοριτσάκι παρουσίασε πνευμονική ανεπάρκεια, καθώς κατάπιε φιστίκια με αποτέλεσμα να μην μπορεί να αναπνεύσει και η κατάστασή του θεωρείται κρίσιμη. Όλα συνέβησαν στην Σαντορίνη, όταν το παιδί βρέθηκε ξαφνικά να χαροπαλεύει μπροστά στα μάτια των γονιών της.
Πολύ γρήγορα στήθηκε επιχείρηση και το παιδί μεταφέρθηκε στην Κρήτη, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου.
Η μικρή παραμένει διασωληνωμένη, με τους γιατρούς να κάνουν λόγο για πνευμονική ανεπάρκεια . Στο πλευρό της παραμένουν από την πρώτη στιγμή οι γονείς, που έζησαν έναν απόλυτο εφιάλτη.
Να σημειωθεί ότι το κοριτσάκι άγνωστο κάτω από ποιες συνθήκες, βρέθηκε να έχει 1,5 φιστίκι στον δεξί του πνεύμονα, παρουσίασε αναπνευστική δυσχέρεια και κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του από την Σαντορίνη στην Κρήτη, για την οποία στήθηκε επιχείρηση αεροδιακομιδής, με το αεροσκάφος του ΕΚΑΒ.
Μάλιστα, ήταν τόσο σοβαρή η κατάστασή του, που διασωληνώθηκε με την άφιξή του στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου.

-
PLUS +3 ημέρες πριν
Tα 6 βασικά χαρακτηριστικά που λατρεύουν οι άντρες στη γυναικεία εμφάνιση
-
Ρέθυμνο2 ημέρες πριν
Το Ρέθυμνο μέσα από ήχους και εικόνες – Ένα ΥΠΕΡΟΧΟ βίντεο που δεν πρέπει να προσπεράσεις!
-
ΚΡΉΤΗ3 ημέρες πριν
Τα 9 γραφικά χωριά της Κρήτης που όμοιά τους δεν θα βρεις πουθενά!
-
Ρέθυμνο3 ημέρες πριν
Ρέθυμνο: Βάζουν εισιτήριο στο φοινικόδασος Πρέβελη