ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ηράκλειο: Επεισόδιο σε πτήση για ένα αναψυκτικό – Σύλληψη 64χρονου Ιταλού επιβάτη

Από την καμπίνα του αεροπλάνου στα κρατητήρια του Ηρακλείου
Ένα περιστατικό που κανείς δεν περίμενε αναστάτωσε πτήση με προορισμό το Ηράκλειο Κρήτης, όταν ένας 64χρονος Ιταλός επιβάτης συνελήφθη έπειτα από έντονο επεισόδιο που προκλήθηκε… για ένα αναψυκτικό.
Ο άνδρας, που ταξίδευε προς την Κρήτη για διακοπές, βρέθηκε τελικά στα κρατητήρια, καθώς μόλις το αεροσκάφος προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης», αστυνομικοί του πέρασαν χειροπέδες.
Πώς ένα απλό αίτημα εξελίχθηκε σε επεισόδιο
Όλα ξεκίνησαν όταν ο 64χρονος ζήτησε από την αεροσυνοδό ένα αναψυκτικό. Η υπάλληλος τον ενημέρωσε ότι η πληρωμή γίνεται αποκλειστικά με κάρτα, καθώς η εταιρεία δεν δέχεται μετρητά. Αυτή η απάντηση φαίνεται πως εξόργισε τον επιβάτη.
Ακολούθησε έντονος διαπληκτισμός. Ο Ιταλός φώναζε δυνατά, προκαλώντας αναστάτωση στην καμπίνα του αεροσκάφους. Η ένταση συνεχίστηκε καθ’ όλη τη διάρκεια της πτήσης, με το πλήρωμα να ζητά την παρέμβαση των αρχών μόλις το αεροπλάνο φτάσει στον προορισμό του.
Η παρέμβαση των Αρχών και η κατηγορία που αντιμετωπίζει
Με την προσγείωση στο Ηράκλειο, ο 64χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς που ανέμεναν στο αεροδρόμιο. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για επικίνδυνη παρέμβαση στη συγκοινωνία, κατηγορία που προβλέπεται σε περιπτώσεις αναστάτωσης σε μέσα μαζικής μεταφοράς.
Το περιστατικό έχει προκαλέσει εντύπωση, καθώς η αφορμή ήταν ένα ζήτημα τυπικής διαδικασίας, που ωστόσο πήρε διαστάσεις εξαιτίας της έντασης που προκλήθηκε εν πτήσει.
Ο Ιταλός παραμένει υπό κράτηση, ενώ αναμένεται να οδηγηθεί στις δικαστικές αρχές για τα περαιτέρω.

-
Κόσμος2 ημέρες πριν
Πύραυλος έπληξε την κατοικία του Δημήτρη Ιτούδη στο Τελ Αβίβ
-
ΚΡΉΤΗ3 ημέρες πριν
Γλέντια μέχρι τις 4 τα ξημερώματα – Στήριξη από τους καλλιτέχνες της Κρήτης
-
Ρέθυμνο3 ημέρες πριν
Ρέθυμνο: Κατάληψη πεζοδρομίου και χαρτόκουτες στα λάστιχα
-
Ρέθυμνο2 ημέρες πριν
Ρέθυμνο: Εμβολισμός Ι.Χ. και ξυλοδαρμός οδηγού σε βεντέτα οικογενειών