Διαφήμιση

ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Ηράκλειο: Δύο απόπειρες αυτοκτονίας μέσα σε λίγες ώρες

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Συναγερμός σήμανε τις τελευταίες ώρες στο ΕΚΑΒ εξαιτίας δύο περιστατικών που έχουν να κάνουν με απόπειρα αυτοκτονίας στο Ηράκλειο.

Το πρώτο αφορά σε μία 40χρονη γυναίκα η οποία λίγο πριν τις 23:00 χθες βράδυ προσπάθησε να δώσει τέλος στη ζωή της καταναλώνοντας ποσότητα χαπιών. Σύμφωνα με πληροφορίες, η 40χρονη ενημέρωσε συγγενικό της πρόσωπο το οποίο με τη σειρά του ενημέρωσε τις αρχές.

Επιτόπου Βρέθηκε η αστυνομία αλλά και το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο παρέλαβε την παρ’ ολίγον αυτόχειρα και τη μετέφερε στο εφημερεύον νοσοκομείο. Η δεύτερη απόπειρα καταγράφηκε σε ξενοδοχείο στην Χερσόνησο με πρωταγωνιστή έναν άνδρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για έναν 35χρονο τουρίστα ο οποίος προσπάθησε να κόψει τις φλέβες του. Η πράξη του έγινε άμεσα αντιληπτή και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο εφημερεύον νοσοκομείο.

 

 

Πηγή: ekriti.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version