Βρειτε μας στα Social Media

ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Αρνητές γονείς: Από τους 23 μαθητές μόλις δύο επέστρεψαν στο σχολείο

Δημοσιεύτηκε

στις

γονείς αρνητές
Διαφήμιση
Διαφήμιση
108 Shares

Εκτός εκπαίδευσης παραμένουν 21 μαθητές στο Ηράκλειο λόγω των αρνητών γονέων τους.

Ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Ηρακλείου, Μανώλης Μπελαδάκης, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό CRETA σημείωσε πως είναι άγνωστο αν οι γονείς περάσουν το κατώφλι του εισαγγελέα, ωστόσο δόθηκε ένα περιθώριο λίγων ημερών, προκειμένου να επικαιροποιηθούν τα στοιχεία.

«Χθες ζήτησα να μας κοινοποιήσουν τι έγινε με τα παιδιά και συγκεντρώσαμε στοιχεία, ώστε τη Δευτέρα να ενημερώσουμε το γραφείο του εισαγγελέα. Σε σύνολο 23 παιδιών, τα 21 εξακολουθούν μέχρι τώρα να μη φοιτούν. Εμείς θα διαβιβάσουμε την αλληλογραφία και τα έγγραφα και ο εισαγγελέας θα κάνει όσα προβλέπονται για να μην καταστρατηγείται το δικαίωμα των παιδιών στη μόρφωση» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Κλείνοντας, ο κ. Μπελαδάκης σημείωσε πως ο νομός Ηρακλείου έχει 27.500 μαθητές. «Οι 21 μαθητές είναι ένα απειροελάχιστο ποσοστό αλλά και ένας μαθητής να ήταν, είναι σημαντικό για εμάς, να μην το αφήσουμε πίσω. Σε κάθε περίπτωση αυτό που μπορούσαμε να κάνουμε, το κάναμε».

Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες ημέρες ο κ. Μπελαδάκης και ο διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Γιάννης Καραγιαννίδης συναντήθηκαν με τον εισαγγελέα Ηρακλείου.

Πηγή: creta24

γονείς αρνητές
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap