Διαφήμιση

ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Ηράκλειο: Άγρια επίθεση με σιδερογροθιές σε 18χρονο στην παραλιακή

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Με μεγάλη προσοχή εξετάζουν τα στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου, καταγγελία για άγριο ξυλοδαρμό που φέρεται να δέχθηκε ένας 18χρονος, στην παραλιακή λεωφόρο, από άγνωστα άτομα.

O νεαρός, σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti, χρειάστηκε να μεταφερθεί στο Βενιζέλειο Νοσοκομειο ενώ την Δευτέρα (25/3) που ενημερώθηκε το Λιμεναρχείου έπειτα από καταγγελία στην οποία προχώρησε το θύμα, ξεκίνησαν οι έρευνες για την εξιχνίαση της υπόθεσης.

Το περιστατικό σημειώθηκε, σύμφωνα με την καταγγελία, μπροστά από τον σταθμό του ΕΚΑΒ όταν άγνωστα άτομα επιτέθηκαν στον 18χρονο ακόμα και με σιδερογροθιές.

Για το τι στάθηκε η αφορμή για να ξεκινήσει όλο τοπ σκηνικό, ακόμη δεν υπάρχει σαφής εικόνα ωστόσο οι Αρχές θα συλλέξουν υλικό από κάμαρες στην περιοχή.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version