Διαφήμιση

ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Κρήτη: 16 μαθητές με κορονοϊό μετά την κηδεία συμμαθητή τους

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση
INTIME

Σοκαρισμένο είναι ακόμα το Ηράκλειο από τον θάνατο του 16χρονου, ο οποίος λιποθύμησε από τις αναθυμιάσεις και έπεσε σε δεξαμενή μούστου.

Ο θείος του που προσπάθησε να τον σώσει, έχασε επίσης τη ζωή του.

Πριν από λίγες ημέρες οι συμμαθητές του 16χρονου είπαν το «τελευταίο αντίο». Λίγα 24ωρα μετά, 16 μαθητές, σύμφωνα με το STAR, διαγνώστηκαν με κορονοϊό.

Ο διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου, Γιάννης Καραγιαννίδης είπε ότι«εντοπίστηκαν 18 κρούσματα covid, 16 σε μαθητές και δύο σε εκπαιδευτικούς. Υπήρξε συγκέντρωση μαθητών σε μία κηδεία».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι μαθητές έχουν ήπια συμπτώματα, όμως, υπάρχει ανησυχία για την εξέλιξη της διασποράς.

Όπως αναφέρει ο επιμελητής του Κέντρου Υγείας Αγίας Βαρβάρας, Παύλος Δασκαλάκης είπε ότι «τα παιδιά είναι καλά στην υγεία τους και έχουμε άμεση επικοινωνία με τους γονείς».

Όλοι οι μαθητές πηγαίνουν στη Β’ Λυκείου στην Αγία Βαρβάρα και αποφασίστηκε να κλείσουν και τα τέσσερα τμήματα της τάξης.

Περίπου 80 μαθητές κάνουν τηλεκπαίδευση και από Δευτέρα θα αποφασιστεί εάν και πότε θα επιστρέψουν στις αίθουσες.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version