Διαφήμιση

ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Ηράκλειο: Έφοδος της ΕΛ.ΑΣ μέρα – μεσημέρι σε καφενείο

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Χειροπέδες φόρεσαν το μεσημέρι στο Ηράκλειο, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας Ηρακλείου, εννέα άτομα και συγκεκριμένα εφτά Έλληνες και δύο αλλοδαποί, για διενέργεια και συμμετοχή σε παράνομα τυχερά παίγνια, μετά από έφοσο των αστυνομικών σε καφενείο στο Ηράκλειο.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου διαπιστώθηκε ότι ένας Ηρακλειώτης ως ιδιοκτήτης της επιχείρησης, είχε επιτρέψει σε οχτώ άτομα να παίζουν ζάρια στο οποίο παιχνίδι μάλιστα συμμετείχε και ο ίδιος.

Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στους συλληφθέντες και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο χώρο του καταστήματος, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά:

το χρηματικό ποσό των 3.660 ευρώ ως προερχόμενο από τη διενέργεια του τυχερού παιγνίου,
11 ζεύγη ζάρια,
Ένα ζεύγος ασυρμάτων ενδοεπικοινωνίας με τον φορτιστή τους και
25 μάρκες πονταρίσματος.

Επιπλέον, συνελήφθη ένας Αλβανός ο οποίος εντοπίστηκε εξωτερικά του καταστήματος και είχε ως ρόλο να ενημερώσει τους παίκτες για επικείμενο αστυνομικό έλεγχο (τσιλιαδόρος).

Σε βάρος συλληφθέντων δραστών, επιβλήθηκαν τα προβλεπόμενα διοικητικά πρόστιμα για παραβίαση των μέτρων πρόληψης ασθενειών.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου.

 

Πηγή: ekriti

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version