ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Hράκλειο: Αγωνία για τον μικρό Άγγελο – Ξεκινούν τα εγκεφαλικά τεστ
Η κατάσταση του 3χρονου Άγγελου παραμένει εξαιρετικά κρίσιμη, καθώς συνεχίζει να νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου, ύστερα από την άγρια κακοποίηση που υπέστη από τη μητέρα του και τον σύντροφό της.
Το μικρό αγόρι δίνει σκληρή «μάχη» για να κρατηθεί στη ζωή, μετά τη χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι στην οποία υποβλήθηκε την Κυριακή. Οι γιατροί προχώρησαν στην αντιμετώπιση ενός μεγάλου επισκληρίδιου αιματώματος, το οποίο προκλήθηκε από τα σοβαρά χτυπήματα που δέχθηκε.
Από σήμερα, οι γιατροί αναμένεται να ξεκινήσουν σειρά εγκεφαλικών τεστ, προκειμένου να αξιολογήσουν τη λειτουργία του εγκεφάλου του παιδιού.
Σύμφωνα με τον διοικητή του ΠΑΓΝΗ, κατά τη διάρκεια της χειρουργικής επέμβασης εντοπίστηκαν και άλλες εγκεφαλικές βλάβες, οι οποίες αποδίδονται στη βάναυση κακοποίηση που υπέστη ο 3χρονος.
Παράλληλα, το Μονομελές Πρωτοδικείο Ηρακλείου εξέδωσε προσωρινή απόφαση, κατόπιν εισαγγελικής παραγγελίας, με την οποία αφαιρέθηκε η επιμέλεια του παιδιού από τη 26χρονη μητέρα του και δόθηκε στη γιαγιά του.
Η συγκεκριμένη απόφαση αφορά προσωρινή γονική επιμέλεια, ενώ η οριστική κρίση του δικαστηρίου θα ληφθεί στις 19 Φεβρουαρίου, στη συνεδρίαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ηρακλείου, στο πλαίσιο της διαδικασίας εκουσίας δικαιοδοσίας.

-
ΚΡΉΤΗ3 ημέρες πριν
Μάχη του Λούλου: Η πρώτη Νίκη των επαναστατημένων Κρητικών το 1821
-
ΚΡΉΤΗ3 ημέρες πριν
Θυμιανή Παναγία: Η «Αγία Λαύρα» της Κρήτης στην επανάσταση του 1821
-
Ρέθυμνο3 ημέρες πριν
Έφυγε από τη ζωή η Ελένη Μαραγκουδάκη – Μια σπουδαία πανεπιστημιακός και άνθρωπος του πνεύματος
-
ΕΛΛΑΔΑ3 ημέρες πριν
Ανατρίχιασαν για μία ακόμη φορά τα «Βατράχια» – Η στιγμή που τραγούδησαν τον ύμνο τους | ΒΙΝΤΕΟ