Διαφήμιση

ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Ηράκλειο: Γυναίκα με οξεία λευχαιμία γέννησε ένα υγιέστατο μωράκι!

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Ένα εξαιρετικά ευχάριστο νέο το οποίο δίνει ελπίδα και σκορπά χαμόγελα είναι εκείνο που έκανε γνωστό η Διευθύντρια της Αιματολογικής Κλινικής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου, Ελένη Παπαδάκη.

Στο νοσοκομείο γεννήθηκε αργά το βράδυ της Τρίτης (20/6) ένα υγιέστατο μωράκι από μία μητέρα που κατά τη διάρκεια της κύησης διαγνώστηκε με οξεία λευχαιμία.

Όπως περιέγραψε η κ. Παπαδάκη στο Ράδιο Κρήτη και στην εκπομπή του Μανώλη Αργυράκη, οι γιατροί παρακολουθούσαν την εγκυμονούσα από τον τέταρτο μήνα της κύησης.

Ακολουθώντας την κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή η οποία ουδέποτε έβαλε σε κίνδυνο την υγεία του εμβρύου, οι γιατροί της Αιματολογικής Κλινικής σε συνεργασία με τους γυναικολόγους, κατάφεραν να φτάσουν την κύηση στην 32η εβδομάδα και η γυναίκα να γεννήσει με καισαρική τομή ένα υγιέστατο μωράκι.

Όλο αυτό είναι δουλειά μιας ομάδας, σχολίασε η κ. Παπαδάκη και δήλωσε πως πρόκειται για μία ιδιαίτερη περίπτωση, δεν είναι όμως η πρώτη πού καταγράφεται στα ιατρικά δεδομένα.

Δείτε την ανάρτηση της Διευθύντριας της Αιματολογικής Κλινικής του ΠΑΓΝΗ:

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version