Βρειτε μας στα Social Media
 

ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Γονείς πήγαν το παιδί τους στο σχολείο χωρίς self test και συνελήφθησαν

Δημοσιεύτηκε

στις

σχολείο γονείς


101 Shares

Επεισοδιακός ήταν ο αγιασμός σε δημοτικό σχολείο του Ηρακλείου Κρήτης, όπου γονείς αρνητές πήγαν το παιδί τους χωρίς self test για τον κορονοϊό και τελικά κατέληξαν με χειροπέδες.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει το Creta24, γονείς μαθητή έκαναν φασαρία γιατί δεν επετράπη στο παιδί τους να μπει στο σχολείο χωρίς το αποτέλεσμα αρνητικού self test.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που επικαλείται το δημοσίευμα, κατά την είσοδο του μαθητή στο σχολείο, οι γονείς ενημέρωσαν ότι το παιδί δεν έχει κάνει και δεν πρόκειται να κάνει self test, με αποτέλεσμα να μην του επιτραπεί η είσοδος.

Μάλιστα, οι γονείς του μαθητή μπήκαν στην αυλή του σχολείου χωρίς μάσκα και φέρονται να απείλησαν τη διευθύντρια.

Οι ίδιοι οι γονείς ήταν αυτοί που ενημέρωσαν την Αστυνομία, λέγοντας ότι πρέπει το παιδί τους να μπει στο σχολείο παρά το γεγονός ότι δεν έχει υποβληθεί σε self test. Η διευθύντρια του σχολείου προσπαθούσε για αρκετή ώρα να ηρεμήσει τους γονείς εξηγώντας τους τους κανονισμούς και καλώντας τους να αποχωρήσουν χωρίς να δημιουργηθεί επεισόδιο και χωρίς να χρειαστεί να ενημερωθούν οι Αρχές.

Τελικά οι γονείς του παιδιού συνελήφθησαν για απειλή κατά της επικεφαλής του σχολείου και για διατάραξη της ομαλής λειτουργίας του.

σχολείο γονείς
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
etem
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap