Διαφήμιση

ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Κρήτη: Φωτιά ξέσπασε στο φαράγγι του Αλμυρού – Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι της Τρίτης (4/7) στην Πυροσβεστική για φωτιά που ξέσπασε στο φαράγγι του Αλμυρού, του Δήμου Μαλεβιζίου Κρήτης.

Αναλυτικότερα, η φωτιά εκδηλώθηκε σε δασική έκταση, για την κατάσβεση της οποίας κινητοποιήθηκαν 10 οχήματα με 20 άτομα.

Παράλληλα, η Περιφερειακή Πυροσβεστική Διοίκηση της Κρήτης κάνει εκ νέου έκκληση προς όσους ζουν μόνιμα ή επισκέπτονται το νησί, να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί και να μη χρησιμοποιούν φωτιά στην ύπαιθρο «για κανένα λόγο» όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Επιπλέον επισημαίνεται ότι «η απροσεξία, η αμέλεια ή μια στιγμή αστόχαστης ενέργειας, αρκούν για να ξεκινήσει μια πυρκαγιά» και πως «όσο πλησιάζουμε στην ”καρδιά” της αντιπυρικής περιόδου, είμαστε διπλά προσεκτικοί».

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version