Διαφήμιση

ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Εξαφανίστηκε ηλικιωμένος στην Κρήτη

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Αγωνία για τον Γιάννη Γκιώνη, τα ίχνη του οποίου εξαφανίστηκαν σήμερα Κυριακή, 2 Απριλίου στην περιοχή του Φόδελε και κατά την διάρκεια της Γιορτής Πορτοκαλιού, που λαμβάνει χώρα στην περιοχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 84χρονος άνδρας, ο οποίος είναι σε καλή φυσική κατάσταση, ωστόσο αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας, εξαφανίστηκε μετά τις 1 το μεσημέρι, ενώ βρισκόταν με την οικογένειά του στην Γιορτή Πορτοκαλιού, ωστόσο ξέφυγε της προσοχής των οικείων του και έκτοτε αναζητείται.

Ο 84χρονος άνδρας που πάσχει από άνοια έχει ύψος 1,62 είναι αδύνατος και έχει λευκά κοντά μαλλιά. Η οικογένειά του έχει ψάξει στο χωριό χωρίς αποτέλεσμα, ενώ την ίδια ώρα δυνάμεις της αστυνομίας «χτενίζουν» την περιοχή.

Φωτό: cretalive

Πηγή: neakriti

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version