Βρειτε μας στα Social Media

ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Έσωσαν σκυλίτσα και τα κουτάβια της από την παγωνιά! | ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

κουτάβια
Διαφήμιση xalkiadakis
Διαφήμιση xalkiadakis
254 Shares

Μια σκυλίτσα με τα νεογέννητα κουτάβια της σώθηκε χάρη σε μια ευαισθητοποιημένη Ηρακλειώτισσα και την άμεση επέμβαση δημοτικών υπαλλήλων.

Η γυναίκα βρήκε την Παρακευή το ζώο στο δρόμο, κουλουριασμένο σε μια γωνιά να προσπαθεί να προστατεύσει τα κουτάβια του από το κρύο. Άμεσα ειδοποίησε τον δήμο Ηρακλείου και η αντιδήμαρχος Μαρία Καναβάκη ενημέρωσε το δημοτικό κυνοκομείο, εργαζόμενοι του οποίου έσπευσαν να παραλάβουν τα ζώα.

Η σκυλίτσα και τα κουτάβια είναι πλέον ασφαλή στο κυνοκομείο του δήμου Ηρακλείουχάρη στην κινητοποίηση τόσο της γυναίκας όσο και των εργαζόμενων.

«Ευχαριστώ τόσο τη δημότισσα αλλά και τους υπαλλήλους που αμέσως έτρεξαν να φροντίσουν τα ζώα», δήλωσε στο Creta24 η κα Καναβάκη, η οποία απηύθυνε έκκληση στους πολίτες, με αφορμή την κακοκαιρία που «χτυπά» την Κρήτη να προστατεύουν όσο μπορούν τα ζώα. «Δεν κρυώνουν μόνο οι άνθρωποι. Το ζήτημα των αδέσποτων είναι πολύ σοβαρό και στην πόλη μας έντονο. Και δε θα σταματήσω να λέω ότι θέλει συλλογική προσπάθεια και ευαισθητοποίηση. Δεν εγκαταλείπουμε τα ζώα. Υιοθετούμε αδέσποτα», κατέληξε η αντιδήμαρχος.

 

κουτάβια
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση louvro
Διαφήμιση vision
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση cretan
Διαφήμιση cretan
Διαφήμιση minoan
Διαφήμιση louvro
Διαφήμιση anek
Διαφήμιση vision
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση gialos
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap