Διαφήμιση

ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Επίθεση με οξύ στο Ηράκλειο:”Η 38χρονη το έριξε ενώ ο 36χρονος κοιμόταν”, δηλώνει ο Κούγιας

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Μια νέα πληροφορία σχετικά με την επίθεση με καυστικό υγρό από την 38χρονη γυναίκα σε βάρος του συζύγου της στην Κρήτη έδωσε ο δικηγόρος του θύματος, Αλέξης Κούγιας.

Σύμφωνα με όσα είπε ο κ. Κούγιας η 38χρονη χρησιμοποίησε το οξύ ενώ ο 36χρονος κοιμόταν.

«Δεν γνωρίζω την προσωπικότητα της κατηγορουμένης αλλά όταν κάποιος παραγγέλνει οξύ για να το χρησιμοποιήσει κάτι λέει αυτό» είπε ο Αλέξης Κούγιας.

Αναφερόμενος, δε, στην κατάσταση της υγείας του 36χρονου που δέχθηκε την επίθεση με το καυστικό υγρό ο δικηγόρος του είπε ότι «εάν είχε πέσει λίγο παρακάτω το οξύ και έφτανε στην καρωτίδα θα είχε πεθάνει». «Αν κερδίσει κάτι θα είναι μέρος της όρασεώς του» πρόσθεσε ο Αλέξης Κούγιας.

Ο ίδιος, τέλος, επέμεινε στα περί προμελετημένης κίνησης από την πλευρά της 38χρονης λέγοντας ότι «αγόρασε το οξύ στις 19 Οκτωβρίου, το παρέλαβε στις 21 Οκτωβρίου και το χρησιμοποίησε μια ημέρα αργότερα, στις 22 του μήνα».

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version