Βρειτε μας στα Social Media
Διαφήμιση

Δημοσιεύτηκε

στις

Ο Κώστας Βοσκάκης είναι υπάλληλος της καθαριότητας του δήμου Ηράκλειου, παντρεμένος με τη Ρένα, πολύτεκνοι σε δύσκολους οικονομικά καιρούς.

Βγάζει με μπόλικο ιδρώτα το ψωμί του, όμως αυτό δεν τον κάνει να χάσει το χιούμορ του με τα όσα βιώνει καθημερινά στα περίχωρα, όπου είναι η ακτίνα δράσης του.

Ένα viral βίντεο έχει ανεβάσει στον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, θέλοντας να καταδείξει με έναν όμορφο και χιουμοριστικό τρόπο, τι σημαίνει να μην σέβεσαι τη δουλειά του άλλου και τον κοινωνικό περίγυρο, όντας αυτό που λέμε στην Κρήτη… γρόθος!

Ο Κώστας λοιπόν, θέλοντας να εξηγήσει στα παιδιά του τι σημαίνει η λέξη γρόθος και χωρίς να κάνει τη γνωστή χειρονομία, τράβηξε ένα βίντεο, όπου φαίνεται κάποιος γρόθος να έχει πετάξει καναπέ, μέσα στον κάδο ανακύκλωσης! Έτσι λοιπόν, με τον πιο εύγλωττο τρόπο και χωρίς οτιδήποτε επιλήψιμο από την πλευρά του υπαλλήλου, έγινε κατανοητό, τι εστί γρόθος τη σήμερον ημέρα…

Έτυχε και μια άλλη μέρα να βρει στρώματα πεταμένα στο λιόφυτο κι άρχισε να χοροπηδά πάνω τους από την χαρά του για την βλακεία του κόσμου!

Υπήρξε όμως και μια φορά στη Φοινικιά που μια γυναίκα τους κέρασε χυμούς και φυσικά θέλησε να την ευχαριστήσει με τον τρόπο του.

Έτσι μερακλίδικη δουλειά να συνεχίσεις να κάνεις Κώστα και σου ευχόμαστε από το Daynight.gr, να είσαι πάντα γερός, δυνατός και να χαίρεσαι την όμορφη οικογένειά σου!

Διαφήμιση
Διαφήμιση lioni
Διαφήμιση lioni
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση falangas
Διαφήμιση falangas
Διαφήμιση tsouderos
Διαφήμιση pitsikakis
Διαφήμιση katikas
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ