Διαφήμιση

ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Αγωνία στην Κρήτη για την εξαφάνιση της κυρίας Στέλλας | BINTEO

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Στην περιοχή γύρω από τον Γεροπόταμο ανατολικά του Πλατάνου εστιάζονται οι προσπάθειες αναζήτησης της 87χρονης Στυλιανής Σφυριδάκη που αναζητείται από χθες το απόγευμα στην περιοχή του Πλατάνου στη Μεσσαρά Ηρακλείου.

Όπως ανέφεραν κάτοικοι της περιοχής στο Δια-SOS-τε τη Μεσαρά, η 87χρονη που πάσχει από άνοια είναι σωματικά υγιής και διανύει μια μεγάλη απόσταση καθημερινά.

Οι έρευνες που συμμετέχουν αστυνομικοί από το ΤΑΕ Μεσαράς και το Α. Τ. Φαιστού αλλά και τμήμα Σαμαρειτών Μοιρών όπως κι εθελοντές, εστιάζονται στην συγκεκριμένη περιοχή μετά από μαρτυρίες της κ. Ευαγγελίας (φωτό εξωφύλλου) ότι αργά το βράδυ πέρασε από το σπίτι της και της έφτιαξε καφέ. Στην συνέχεια την είδε να φεύγει και να κατευθύνεται Ανατολικά προς τον ποταμό.

Δείτε στο βίντεο την μαρτυρία της κ. Ευαγγελίας:

 

Νεότερη ενημέρωση 15:52

Ευχάριστη εξέλιξη είχαμε αργά το μεσημέρι της Δευτέρα, καθώς η κυρά Στέλλα βρέθηκε και είναι καλά στην υγεία της (περισσότερα εδώ)

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version