Βρειτε μας στα Social Media

ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Εκπαιδευτικοί στην Κρήτη παραδίδουν μαθήματα και μένουν… στον δρόμο!

Διαφήμιση

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση
120 Shares

Δεν πρόκειται για μία μεμονωμένη περίπτωση αλλά για ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα του τι συμβαίνει στα σχολεία του Ηρακλείου.

Η δασκάλα στο 49ο Δημοτικό σχολείο Ηρακλείου, κ. Κατερίνα Καραγούνη, η οποία βρίσκεται εδώ και δυόμιση βδομάδες στο Ηράκλειο, φιλοξενείται στην αδελφή της που σπουδάζει. Ωστόσο, περιμένει τον σύζυγό της να έρθει από τη Θεσσαλονίκη και αναζητά μία στέγη. Όπως λέει στο Cretalive όλα τα διαθέσιμα σπίτια είναι πανάκριβα ενώ δεν προσφέρουν αυτά που θα περίμενε κανείς λόγω της τιμής τους.

Αντίστοιχη κατάσταση είχε βιώσει και όταν είχε εργαστεί σε σχολείο της Αθήνας πριν από δύο χρόνια. Η κ. Καραγκούνη θεωρεί πως οι ιδιοκτήτες σπιτιών πατάνε στην ανάγκη του κόσμου ενώ τέλος Μαΐου τους ζητάνε να αδειάσουν τα διαμερίσματα με αποτέλεσμα να πρέπει να αναζητήσουν ξενοδοχείο για να μείνουν ως τη λήξη της σχολικής χρονιάς!

Πιστεύει πως αυτή η κατάσταση θα αποτρέπει εκπαιδευτικούς να δηλώνουν Ηράκλειο και αυτό είναι κάτι που το Υπουργείο Παιδείας πρέπει να λάβει σοβαρά υπόψη του.

Όπως λένε στο Cretalive εκπαιδευτικοί, φέτος για πρώτη φορά οι δάσκαλοι και καθηγητές που έρχονται στο Ηράκλειο αναζητούν συγκάτοικο για να μοιράζονται τα έξοδα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση marianblue
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
marianblue
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση vision
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap