Διαφήμιση

ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Ηράκλειο: Εμπρησμός η φωτιά στο αυτοκίνητο – Τι λέει ο ιδιοκτήτης του

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Σε εμπρησμό οφείλεται η πυρκαγιά, που κατέστρεψε ολοσχερώς χθες τα ξημερώματα το σταθμευμένο αυτοκίνητο στις Άνω Αρχάνες.

Το όχημα ήταν σταθμευμένο έξω από την οικία του ιδιοκτήτη, όταν γύρω στη 01:00 τα ξημερώματα τυλίχθηκε ξαφνικά στις φλόγες.

Σύμφωνα με το ekriti, από την αυτοψία που έκαναν οι πυροσβέστες βρέθηκαν τα στουπιά που πέταξαν οι δράστες.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς που προβάλλει ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου, είναι εργαζόμενος στην τοπική αυτοδιοίκηση και ο οποίος φαίνεται να μην έχει απασχολήσει ποτέ τις Αρχές, δεν έχει διαφορές με κάποιον και δεν μπορεί να γνωρίζει ποιος βρίσκεται πίσω από τον εμπρησμό στο αυτοκίνητο του.

Κρήτη: Λύνουν τις διαφορές τους… καίγοντας αυτοκίνητα!

Η προανάκριση από το αρμόδιο γραφείο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ηρακλείου συνεχίζεται, ενώ αναζητείται και υλικό από κάμερες της περιοχής, που ενδεχομένως να οδηγήσουν στα ίχνη του δράστη.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version