Βρειτε μας στα Social Media

ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Εμπνευσμένο: Στόλισαν τα σκουπίδια σε γειτονιά του Ηρακλείου!

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δημοσιεύτηκε

στις

«Το πνεύμα των Χριστουγέννων μπήκε μέσα μας, αλλά φέτος με κάμποσα σκουπίδια», λένε σαρκαστικά οι κάτοικοι

Εν μέσω θυμού και απογοήτευσης, μια γειτονιά αποφάσισε να αντιδράσει με χιούμορ και δημιουργικότητα. Στις Μεσαμπελιές στο Ηράκλειο, στην οδό του Αγίου Νικήτα, λίγα μόλις μέτρα από το δημοτικό σχολείο και την παιδική χαρά, οι κάτοικοι πήραν την κατάσταση στα χέρια τους. Αντί να περιμένουν μάταια την υπηρεσία καθαριότητας, στόλισαν τα σκουπίδια τους με… χριστουγεννιάτικη διάθεση.

Μια σκούπα και λαμπιόνια κρέμονται στους σωρούς απορριμμάτων, φωτίζοντας το σκοτάδι και τη μουντάδα που επικρατεί στη γειτονιά. «Το πνεύμα των Χριστουγέννων μπήκε μέσα μας, αλλά φέτος με κάμποσα σκουπίδια», λένε σαρκαστικά οι κάτοικοι, επισημαίνοντας την τραγική ειρωνεία της κατάστασης.

Στόλισαν τα σκουπίδια σε γειτονιά του Ηρακλείου Κρήτης

Η οικογένεια Σαρικαβάζη, λέει ότι παρά τις επανειλημμένες εκκλήσεις της, ο Δήμος Ηρακλείου δεν έχει ανταποκριθεί. «Ένας μήνας με σκουπίδια στους κάδους, στους δρόμους, παντού. Αντί να τα μαζέψουν, ίσως σκέφτηκαν να χρηματοδοτήσουν τον χριστουγεννιάτικο στολισμό μας», σχολιάζουν καυστικά.

Στόλισαν τα σκουπίδια σε γειτονιά του Ηρακλείου Κρήτης

Η Δημοτική Αρχή, από την πλευρά της, επικεντρώνεται σε άλλες προτεραιότητες. Πρόσφατα ανακοίνωσε την αγορά βεγγαλικών που δεν κάνουν θόρυβο, παρουσιάζοντάς το ως μια σημαντική καινοτομία για τις γιορτές του 2024. Ωστόσο, για τους κατοίκους της οδού Αγίου Νικήτα, ο θόρυβος είναι το τελευταίο πράγμα που τους απασχολεί – αυτό που ζητούν είναι καθαριότητα και αξιοπρέπεια.

Πηγή: protothema

Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ