Βρειτε μας στα Social Media
 

ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Τι ψυχή κουβαλάτε μωρέ; Κτήνος έβγαλε τα μάτια σκύλου και τον εγκατέλειψε!

Δημοσιεύτηκε

στις

σκύλος


1.3K Shares

Η απόλυτη φρίκη από άτομο που σίγουρα αντιμετωπίζει πολύ σοβαρά προβλήματα ψυχικής υγείας και που ίσως να κυκλοφορεί ανάμεσά μας χωρίς να το γνωρίζουμε.

Αυτό το χαρακτηρισμό δίνουν όλοι όσοι είδαν το άτυχο ημίαιμο κυνηγόσκυλο που του έβγαλαν τα μάτια και το άφησαν να περιφέρεται σήμερα το πρωί σε παράδρομο της εθνικής στη διακλάδωση του ΙΤΕ με την Τύλισο. 

Το σκυλάκι 6 με εφτά μηνών εντόπισε το πρωί μια εθελόντρια και το μετέφερε στο κτηνιατρείο του κ. Γιώργου Πιπεράκη στο Ηράκλειο, ο οποίος προχώρησε σε επέμβαση για τη σωτηρία και την περιποίηση του ζώου.

Ο κ. Πιπεράκης ανέφερε στο creta24, ότι η εθελόντρια το είδε να περπατάει έχοντας μόνο ένα σκοινί στο λαιμό του. «Δεν είχε τσιπάκι, είχε τσιμπούρια, δεν είχε στειρωθεί. Είναι σε καλή θρεπτική κατάσταση. Η εικόνα που έχω είναι ότι του έβαλαν αιχμηρό αντικείμενο στα μάτια και το έσκισαν πριν από περίπου 72 ώρες. Καθαρίσαμε τα σκουλήκια που είχε και το σκυλάκι θα παραμείνει στο ιατρείο μήπως ευαισθητοποιηθεί κάποιος και θέλει να το αποκτήσει και το φροντίσει» ανέφερε ο ίδιος.

*Το Daynight επιλέγει να μη δημοσιοποιήσει τις σκληρές φωτογραφίες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο

σκύλος
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
etem
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap