Διαφήμιση

ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Δεν έχουν τέλος τα τροχαία στο οδικό δίκτυο της Κρήτης – Δίκυκλο συγκρούστηκε με ΙΧ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Ακόμη ένα τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στον νομό Ηρακλείου. Επρόκειτο για το τέταρτο συμβάν μέσα σε λίγες ώρες.

Το ατύχημα στο οποίο ενεπλάκη ένα δίκυκλο και ένα ΙΧ αυτοκίνητο σημειώθηκε στον κόμβο της Σταλίδας στον Δήμο Χερσονήσου, επί του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό – ευτυχώς ελαφρύ – της επιβάτιδας του δικύκλου.

Όπως έχει ήδη γράψει το Cretalive, μέσα σε διάστημα λίγων μόλις ωρών καταγράφηκαν την Πέμπτη τρία τροχαία, ευτυχώς χωρίς σοβαρούς τραυματισμούς. Το πρώτο σημειώθηκε νωρίς το πρωί στο ύψος του κόμβου Παπαναστασίου, το δεύτερο γύρω στις 11:00 στη διακλάδωση των Γουβών προς τις Γούρνες και το τρίτο το μεσημέρι στον κόμβο του Γιόφυρου στο Ηράκλειο.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version