Βρειτε μας στα Social Media
Διαφήμιση vikos

ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Δείτε πώς «ξεκολλάει» το θηριώδες FESTOS PALACE από το λιμάνι του Πειραιά!

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συνήθως όταν μπαίνουμε στο πλοίο, αναμένουμε με ανυπομονησία τη στιγμή που θα δούμε από τα φινιστρίνια την πόλη να… κινείται, γεγονός που σηματοδοτεί την αναχώρηση του πλοίου.

Μια διαδικασία η οποία φαντάζει ως μια απλή ρουτίνα στο μυαλό μας.

Ωστόσο, κάθε μα κάθε φορά που ένα πλοίο «ξεκολλάει» από το λιμάνι, ακολουθείται μια μικρή τελετουργία, στην οποία πρωτοστατεί ο εκάστοτε καπετάνιος του πλοίου.

Ο πρώην εισαγγελέας Eφετών Ανατολικής Κρήτης, Νίκος Μαρκάκης ανέβηκε στη γέφυρα και κατέγραψε με το κινητό του όλες τις κινήσεις και τους χειρισμούς του καπετάνιου του Festos Palace, Μιχάλη Πετειναράκη, κατά τη διαδικασία της αναχώρησης.

 

Η ανάρτηση του κ. Μαρκάκη

«Δείτε πως ξεκολλάει το πλωτό μεγαθήριο FESTOS PALACE από τον ντόκο του λιμανιού του Πειραιά την 13-11-2022 και χάνεται στο απέραντο σκοτάδι με προορισμό το λιμάνι του Ηρακλείου. Απόλυτη ησυχία και προσήλωση στη διαδικασία. Οι εντολές του κυβερνήτη, συντοπίτη μας Τυμπακιανού, Μιχάλη Πετειναράκη στους παριστάμενους αξιωματικούς και τους μηχανικούς του πλοίου εκτελούνται άμεσα και με θρησκευτική ευλάβεια. Ένα λάθος μπορεί να είναι μοιραίο για την ασφάλεια των επιβατών και του πλοίου. Διδάγματα για τη ζωή μας. Το ημίφως είναι αναγκαίο για να υπάρχει θέαση έξω από το πλοίο, που διαθέτει ένα πανάκριβο σύστημα καθαρισμού των καυσαερίων, με αποτέλεσμα  ο εξερχόμενος από τις τσιμινιέρες καπνός να είναι λευκός και όχι μαύρος. Η τεχνολογία στην υπηρεσία προστασίας του περιβάλλοντος», σημειώνει στην ανάρτησή του ο πρώην εισαγγελέας.

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ