Διαφήμιση

ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Έριξαν άσφαλτο στον δρόμο, αλλά άφησαν την κολώνα στη μέση! | ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Ένα απίστευτο κι όμως κρητικό, ή μάλλον… ελληνικό περιστατικό, καθώς συχνά-πυκνά βλέπουμε παρόμοιες ανορθογραφίες σε δημόσια έργα ανά την Ελλάδα, εκτυλίχθηκε στο Ηράκλειο.

Πρόκειται για την οδό Εμμ. Χαρ. Παπαδάκη, πλησίον της Λεωφόρου Κνωσού του Ηρακλείου, όπου χρειάστηκε να γίνουν κάποιες εργασίες ασφαλτόστρωσης του δρόμου, με το αποτέλεσμα βέβαια να μην είναι ακριβώς που οι περίοικοι, ενδεχομένως και οι ίδιοι οι συντελεστές θα περίμεναν.

Κι αυτό διότι, μετά την ολοκλήρωση του έργου, η κολώνα φωτισμού της ΔΕΗ που βρισκόταν όλο το προηγούμενο διάστημα και μέχρι εκείνη τη στιγμή στη μέση του δρόμου (!), παρέμεινε άθικτη στο ίδιο σημείο!

Όπως εύκολα μπορεί να αντιληφθεί κανείς από τη σχετική φωτογραφία, ο στύλος της ΔΕΗ έμοιαζε με φυσικό εμπόδιο για… σλάλομ, που, αν μη τι άλλο, δημιουργεί μία προβληματική εικόνα και συνθήκη για τα διερχόμενα οχήματα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version