Βρειτε μας στα Social Media
 

ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Βάνδαλοι άφησαν μπουκάλι με… ούρα σε νηπιαγωγείο | ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

παιδικοί σταθμοί
Διαφήμιση
Διαφήμιση
23 Shares

Βάνδαλοι προκάλεσαν ζημιές στο δεύτερο νηπιαγωγείο Μαλίων με τις εικόνες μέσα από τον φακό της ΚΡΗΤΗ TV να είναι αποκαρδιωτικές.

«Δυστυχώς η φετινή σχολική χρονιά ξεκίνησε με τον πιο δυσάρεστο τρόπο. Μπαίνοντας εδώ στον χώρο του νηπιαγωγείου , αντικρύσαμε πρωτόγνωρες εικόνες, έπιπλα αναποδογυρισμένα, αποτσίγαρα, ακαθαρσίες, έγιναν μικροκλοπές», αναφέρει δυσαρεστημένη η κ. Μαρία Σπανού, προϊσταμένη του 2ου νηπιαγωγείου Μαλίων.

«Είχαν ανοίξει τις μοκέτες στην τάξη του ολοήμερου και είχαν ρίξει σοκολάτες, αποτσίγαρα. Βρήκαμε πάρα πολλές ακαθαρσίες, στην τραπεζαρία που τρώνε τα παιδιά, υπήρχε μέχρι και μπουκάλι με ούρα», προσθέτει η κ. Σπανού.

Οι άγνωστοι εισέβαλλαν στον χώρο από το παράθυρο, αναποδογύρισαν έπιπλα, προκάλεσαν ζημιές στο εσωτερικό του κτηρίου, αφαίρεσαν κλειδιά και άλλα αντικείμενα και αφού «διασκέδασαν», άφησαν πίσω τους φθορές, αποτσίγαρα και ακαθαρσίες.

«Χθες το πρωί γίναμε μάρτυρες μια πολύ άσχημης εικόνας στο 2ονηπιαγωγείο Μαλίων καθώς παραβιάσθηκε από παράθυρο προφανώς το προηγούμενο βράδυ. Έγιναν σημαντικές ασχημονίες μέσα, στο κτήριο του νηπιαγωγείου με  καταστροφές, μικροκλοπές, ενώ ανοίχτηκαν ακόμη και πυροσβεστήρες», ανέφερε στην ΚΡΗΤΗ TV, ο δήμαρχος Χερσονήσου, Γιάννης Σέγκος.

Η αστυνομία ενημερώθηκε για το περιστατικό που προβληματίζει την εκπαιδευτική κοινότητα και τον δήμαρχο, καθώς σύμφωνα πάντα με τα πρώτα στοιχεία, πρόκειται για ανήλικα παιδιά.

«Μας προκαλεί μέγιστη θλίψη, να υπάρχουν παιδιά και νεαρά άτομα, τα οποία μπαίνουν στα σχολεία και προκαλούν καταστροφές. Εκείνο που ζητάμε από τα παιδιά και τους γονείς τους , είναι η καθοδήγηση, η συμβουλή, στα παιδιά μας ότι σε αυτή τη δημοτική περιουσία, δεν πρέπει να δείχνουμε την οργή μας πάνω της.

Με στόχο την αποτροπή ανάλογων φαινομένων στο μέλλον τονίζεται η ανάγκη λήψης περαιτέρω μέτρων.

Πηγή: neakriti

παιδικοί σταθμοί
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap