Διαφήμιση

ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Απίστευτο περιστατικό στο Ηράκλειο: Επιχειρηματίας έβαζε τους μισθούς στους λογαριασμούς και μετά τα ζητούσε πίσω!

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Στη σύλληψη ενός επιχειρηματία σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου στο Ηράκλειο προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές ύστερα από καταγγελίες υπαλλήλων του ότι τους εκβίαζε να του επιστρέψουν μέρος του μισθού τους.

Συγκεκριμένα ο επιχειρηματίας το χρονικό διάστημα από τον Απρίλιο έως τον Οκτώβριο του 2022 κατέβαλε κανονικά στους υπαλλήλους του τα νόμιμα, μισθούς και επιδόματα αλλά αργότερα τους εκβίαζε και απαιτούσε να του επιστρέψουν πίσω μέρος των χρημάτων που τους είχε καταβάλει.

Ένας 23χρονος υπάλληλος του αποφάσισε να προχωρήσει σε καταγγελία του εργοδότη του στις αρχές.

Έτσι οργανώθηκε ολόκληρη αστυνομική επιχείρηση και οι αρχές συνέλαβαν τον επιχειρηματία επ’ αυτοφώρω την ώρα που έπαιρνε 500 ευρώ από τον 23χρονο υπάλληλο. Μάλιστα το συγκεκριμένο πόσο είχε δοθεί στον 23χρονο ως αποζημίωση απόλυσης.

Ο επιχειρηματίας συνελήφθη με κατηγορίες για εκβίαση και παραβάσεις της εργατικής νομοθεσίας και θα οδηγηθεί στη δικαιοσύνη.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version