ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ανείπωτη θλίψη στο Ηράκλειο: “Έφυγε” ξαφνικά ο 48χρονος Μηνάς Μανιαδής

Θλίψη σκόρπισε στην κοινωνία του Μαλεβιζίου, στο Τσαλικάκι και τη Νέα Αλικαρνασσό η είδηση του θανάτου του 48χρονου Μηνά Μανιαδή. Ο πατέρας τριών παιδιών έφυγε απρόσμενα το μεσημέρι της Τετάρτης 8 Οκτωβρίου, όταν υπέστη ανακοπή καρδιάς μέσα στο σπίτι του στο Τσαλικάκι.
Σύμφωνα με το neakriti τα παιδιά του, καθώς επέστρεφαν από το σχολείο, τον βρήκαν πεσμένο στο πάτωμα και αμέσως κάλεσαν το ΕΚΑΒ. Παρά τις προσπάθειες των διασωστών να τον επαναφέρουν, δυστυχώς δεν κατέστη δυνατό να σωθεί.
Η είδηση της απώλειας του Μηνά Μανιαδή προκάλεσε ανείπωτο πόνο σε συγγενείς, φίλους και γνωστούς, πολλοί από τους οποίους δεν μπορούν να πιστέψουν ότι χάθηκε τόσο πρόωρα ένας άνθρωπος τόσο αγαπητός.
Ο ίδιος γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νέα Αλικαρνασσό, όπου ήταν γνωστός για τη ζεστασιά του και την ευγένειά του. Η κοινωνία της περιοχής δεν θα ξεχάσει εύκολα τον χαρακτήρα του.
Η κηδεία θα τελεστεί αύριο, Πέμπτη 9 Οκτωβρίου, στις 3:30 μ.μ., στον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνας στο Τσαλικάκι. Θα αποτελέσει μια στιγμή βαθιάς οδύνης και συγκίνησης για όλους όσοι τον γνώριζαν.
Υπενθυμίζεται ότι τα ακριβή αίτια του θανάτου θα διερευνηθούν από τις αρμόδιες αρχές.
-
ΚΡΉΤΗ2 ημέρες πριν
Η προσβλητική αφίσα κατά των Κρητικών που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο
-
ΚΡΉΤΗ3 ημέρες πριν
Βορίζια: Η ανάρτηση που έφερε το «ντου» στις φυλακές Νέας Αλικαρνασσού
-
ΗΡΑΚΛΕΙΟ1 ημέρα πριν
Βορίζια: Βίντεο με 43χρονο να πυροβολεί κατά τη διάρκεια του μακελειού
-
ΚΡΉΤΗ2 ημέρες πριν
Η συνάντηση στο κελί της Αλικαρνασσού λίγες ώρες πριν την τοποθέτηση του εμπρηστικού μηχανισμού




