ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ανατροπή-θρίλερ με το τροχαίο στην Κρήτη: Ο οδηγός χτύπησε επίτηδες την 36χρονη! | ΒΙΝΤΕΟ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ
Τα λεπτά της φονικής παράσυρσης στην Ανώπολη Χερσονήσου αποτυπώνει σοκαριστικό βίντεο ντοκουμέντο που φέρνει στο φως το Creta24.
Όπως φαίνεται στο βίντεο, το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο Γάλλος ο οποίος φαίνεται να είχε στήσει καρτέρι στην 33χρονη, χτυπά με ιλιγγιώδη ταχύτητα το θύμα όταν εκείνη βγήκε από το όχημά της.
Από το βίντεο προκύπτει ότι ο Γάλλος μετά τη φονική παράσυρση βγήκε από το αυτοκίνητο και απομακρύνθηκε μερικά μέτρα. Λίγο αργότερα φαίνεται να επιστρέφει, να ανεβαίνει πάνω στο όχημά του και να φωνάζει, κοιτώντας το άψυχο σώμα της γυναίκας. Αμέσως μετά παίρνει το μπουφάν από το αμάξι του και φεύγει πεζός.
Ο Γάλλος εντοπίστηκε, ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη λίγο αργότερα από τους αστυνομικούς, με την συνδρομή των πολιτών.
Το βίντεο φαίνεται να επιβεβαιώνει όσα είπαν αυτόπτες μάρτυρες στο Creta24 ότι δηλαδή η 33χρονη είχε σταθμεύσει μόλις το αυτοκίνητό της και είχε βγει από αυτό, όταν ο Γάλλος που της είχε στήσει καρτέρι, «γκάζωσε» και την παρέσυρε.
Η αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο να υπάρχει ανθρωποκτόνος δόλος, χωρίς μέχρι στιγμής να επιβεβαιώνει τις πληροφορίες.
Υπενθυμίζεται ότι η φονική παράσυρση σημειώθηκε στην Ανώπολη Xερσονήσου στη μια περίπου το μεσημέρι της Τετάρτης.
Άμεσα σήμανε συναγερμός σε ΕΚΑΒ αλλά και Πυροσβεστική, καθώς το αυτοκίνητο του αλλοδαπού ανετράπη αφού πρώτα προσέκρουσε στο σταθμευμένο όχημα της 33χρονης.
Η γυναίκα παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

-
ΚΡΉΤΗ3 ημέρες πριν
Από το Ρέθυμνο στην Νέα Υόρκη: Οι Βρακοφόροι εδώ και 50 χρόνια σηκώνουν την Κρήτη στις πλάτες τους!
-
GOOD NEWS3 ημέρες πριν
Μια Κρητική ιστορία αγάπης – Ερωτευμένοι εδώ και 67 χρόνια!
-
Ρέθυμνο16 ώρες πριν
Ρέθυμνο: Kαρτέρι θανάτου σε δύο αδέλφια σε χωριό του Αμαρίου
-
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ3 ημέρες πριν
Επίδομα παιδιού: Πότε θα γίνει η πρώτη πληρωμή για το 2025