Διαφήμιση

ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Συναγερμός για άνδρα που έπεσε μυστηριωδώς στη θάλασσα

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Κινητοποίηση το μεσημέρι της Παρασκευής στην Αλικαρνασσό καθώς πολίτης ενημέρωσε τις αρχές ότι ηλικιωμένος έπεσε στη θάλασσα και κινδυνεύει.

Άμεσα κινήθηκαν όλες οι διαδικασίες και στην περιοχή έφτασαν λιμενικοί από ξηράς και θάλασσα, το σημείο προσέγγισε το σκάφος ΛΣ 119 και δύτης βούτηξε στη θάλασσας και κατάφερε να ανασύρει τον άνδρα  .

Στο σημείο κλήθηκε και ασθενοφόρο και ο 75χρονος – που σύμφωνα με πληροφορίες είχε ακόμα τις αισθήσεις του- μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τη σύζυγό του, περπατούσαν μαζί στην Αλικαρνασσό όταν η ηλικιωμένος αισθάνθηκε αδιαθεσία και εκείνη έσπευσε να φέρει το ΙΧ αφήνοντάς τον σε ένα παγκάκι.

Παραμένει άγνωστο πως βρέθηκε στη συνέχεια στη θάλασσα ενώ μέχρι να φτάσει το λιμενικό είχε παρασυρθεί σε απόσταση 50 μέτρων.

Πηγή: neakriti
Φωτογραφία αρχείου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version