Διαφήμιση

ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Άγριο ξύλο στο Ηράκλειο: Τρεις άνδρες πιάστηκαν στα χέρια στη μέση του δρόμου!

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση
Φωτογραφία αρχείου

Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε το βράδυ της Κυριακής σε κεντρική λεωφόρο του Ηρακλείου, όταν τρεις αλλοδαποί πιάστηκαν στα χέρια χτυπώντας με μανία ο ένας τον άλλο, με γροθιές, κλωτσιές, αλυσίδες και ό,τι άλλο έβρισκαν μπροστά τους!

Το περιστατικό, σύμφωνα με το cretalive, σημειώθηκε στη λεωφόρο 62 Μαρτύρων, στη μέση του δρόμου, ανάμεσα σε δύο Παλαιστίνιους, ηλικίας 26 και 39 χρόνων αντίστοιχα και έναν 38χρονο Αιγύπτιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι τρεις άνδρες είχαν μεταξύ τους διαφορές οικονομικής και προσωπικής φύσεως. Όταν συναντήθηκαν στον κεντρικό δρόμο του Ηρακλείου τα αίματα άναψαν επικίνδυνα και ο καβγάς πήρε πολύ γρήγορα διαστάσεις.

Από τη συμπλοκή τραυματίστηκε ο 38χρονος Αιγύπτιος ο οποίος μάλιστα χρειάστηκε να μεταφερθεί και στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες, από το οποίο πήρε αργότερα εξιτήριο.

Οι τρεις εμπλεκόμενοι στη συμπλοκή αλληλομηνύθηκαν κατηγορώντας ο ένας τον άλλον για τις μεταξύ τους διαφορές.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version