Διαφήμιση

ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Άγρια επεισόδια στο Κέντρο του Ηρακλείου

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Άγρια επεισόδια μεταξύ αλλοδαπών σημειώθηκαν το βράδυ της Πέμπτης σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία του Ηρακλείου.

Τα επεισόδια μεγάλης κλίμακας σημειώθηκαν στο Πάρκο Θεοτοκόπουλου, λίγα μέτρα μακριά από τα Λιοντάρια και ενώ οι καφετέριες ήταν γεμάτες από κόσμο, μικρούς και μεγάλους που παρακολούθουσαν τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του flashnews, τα επεισόδια ξέσπασαν το βράδυ της Πέμπτης ανάμεσα σε ομάδες Πακιστανών που κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες συνεπλάκησαν μεταξύ τους ενώ είχαν και πολεμοφόδια όπως μαχαίρια και ξύλα.

Από τα επεισόδια προκλήθηκαν τραυματισμοί ενώ έπεφτε ξύλο μπροστά στα μάτια εμβρόντητων θαμώνων των καφέ που είναι τριγύρω από την περιοχή.

Στο σημείο έφτασαν άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ με μηχανές που προχώρησαν σε οκτώ συλλήψεις ενώ οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο ΠΑΓΝΗ.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version