Διαφήμιση

ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Αγωνία στο Ηράκλειο: Αγνοείται 45χρονος ψαροντουφεκάς πατέρας 4 παιδιών

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Ώρες αγωνίας περνά η οικογένεια 45χρονου ψαροντουφεκά, ο οποίος βούτηξε μαζί με έναν φίλο του χθες (11/10) στις 3 το μεσημέρι, στη θαλάσσια περιοχή “Ελιγιά”, δυτικά της Μονής Κουδουμά, στο νότιο Ηράκλειο.

Οι δύο φίλοι είχαν κανονίσει να βγουν στην επιφάνεια περίπου στις 7 το απόγευμα, κάτι που όμως δεν έκανε ο 45χρονος.

Εκλήθη το Λιμενικό και ξεκίνησαν από χθες στις 10 το βράδυ οι έρευνες, οι οποίες συνεχίζονται και σήμερα και συμμετέχουν το ναυαγοσωστικό σκάφος της Αγίας Γαλήνης, ένα επαγγελματικό αλιευτικό, δύτες της 3ης ΕΜΑΚ, καθώς και ιδιώτης δύτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti, νωρίς σήμερα το πρωί έγιναν πτήσεις και από ελικόπτερο, προκειμένου να εντοπιστεί κάποιοι σημάδι ζωής του 45χρονου ψαροντουφεκά, ο οποίος κατάγεται από τα Πραιτώρια του Δήμου Αρχανών – Αστερουσίων, χωρίς όμως αποτέλεσμα…

Oι καιρικές συνθήκες στην θαλάσσια περιοχή όπου διεξάγονται οι έρευνες δεν είναι καλές, και επικρατεί έντονος κυματισμός.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version