Βρειτε μας στα Social Media

ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Κρήτη: Αυτός είναι ο πιο επικίνδυνος δρόμος του νησιού | ΒΙΝΤΕΟ

Διαφήμιση

Δημοσιεύτηκε

στις

επικινδυνος δρόμος τρεις εκκλησιές
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με βάση τα βίντεο ντοκουμέντο από τον σύλλογο ανθρώπινη ασπίδα οι κατολισθήσεις από το παρελθον θυμίζουν ότι εκεί μόνο από θαύμα δεν έχουμε θρηνήσει ακόμα θύματα.

Από την μια τα κοφτερά βράχια, από την αλλη η χαράδρα και στην μέση ένας δρόμος που κάνεις τον σταυρό σου για να διασχίσεις δυστυχώς πολλά είναι τα σημεία αυξημένη επικινδυνότητα ακόμα και τον πολυσύχναστο ΒΟΑΚ.

Εικόνες για γερά νεύρα σε ένα δρόμο που χρειάζεσαι Άγιο για να διασχίσεις. Το ρεπορτάζ στην εκπομπή ΩΡΑ ΑΙΧΜΗΣ αποτύπωσε με τον πιο ρεαλιστικό τρόπο την τραγική κατάσταση στην οποία βρίσκεται το οδικό δίκτυο της ενδοχώρας που πολλές φορές γίνεται ακόμα και απροσπέλαστο.

Οι εικόνες αφορούν τον επαρχιακό δρόμο τρία χιλιόμετρα από τον οικισμό Τρεις Εκκλησιές στα νότια του Ηρακλείου και συγκεκριμένα το σημείο Χειρόσκαλα.Βράχια που κρέμονται στον αέρα αλλά και κατολισθήσεις που κατά καιρούς κάνουν τον οικισμό αποκλεισμένο από την υπόλοιπη Κρήτη.Η στενότητα του δρόμου σε συνδυασμό με τα κοφτερά βράχια κάνουν τον σημείο εξαιρετικά επικίνδυνο με τις νυχτερινές ώρες να θυμίζουν εικόνες βγαλμένες από θρίλερ. Μπορεί τους χειμερινούς μήνες ο δρόμος να μην έχει κίνηση όμως το καλοκαίρι τα οχήματα που διέρχονται είναι δεκάδες.

Με βάση τα βίντεο ντοκουμέντο από τον σύλλογο ανθρώπινη ασπίδα οι κατολισθήσεις από το παρελθον θυμίζουν ότι εκεί μόνο από θαύμα δεν έχουμε θρηνήσει ακόμα θύματα. Από την μια τα κοφτερά βράχια, από την αλλη η χαράδρα και στην μέση ένας δρόμος που κάνεις τον σταυρό σου για να διασχίσεις δυστυχώς πολλά είναι τα σημεία αυξημένη επικινδυνότητα ακόμα και τον πολυσύχναστο ΒΟΑΚ.

Στην εκπομπή ΩΡΑ ΑΙΧΜΗΣ με την βοήθεια του προέδρου του συλλόγου προστασίας Ανθρώπινη Ασπίδα καταγράφηκαν μέσα από φωτογραφίες ντοκουμέντο τα σημεία υψηλής επικινδυνότητας για κατολισθήσεις.

Τα βράχια και οι παρεμβάσεις στο ύψος των Σισσών καταστούν την περιοχή εξαιρετικά επικίνδυνη ενώ παρόμοια είναι η κατάσταση και στο ύψος του χωριού Σκεπαστή από το τέλος της ευθείας του Μπαλί μέχρι και το εν λόγο χωριό. Βράχια κρέμονται στον αέρα σε ένα δρόμο που χρειάζεται άμεση παρέμβαση για να αποφευχθούν τραγωδίες.


Πηγή: neakriti.gr

επικινδυνος δρόμος τρεις εκκλησιές
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση marianblue
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
marianblue
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση vision
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap