Διαφήμιση

ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Στο Βενιζέλειο με θρομβοπενία 44χρονη μετά τον εμβολιασμό με AstraΖeneca | ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Στο Βενιζέλειο νοσοκομείο Ηρακλείου νοσηλεύεται μια γυναίκα, μετά τον εμβολιασμό της με το εμβόλιο της Astrazeneca.

Η 44χρονη γυναίκα, είναι μητέρα τριών παιδιών, εμβολιάστηκε πριν από 15 ημέρες και σύμφωνα με  πληροφορίες του Creta24, εμφάνισε συμπτώματα θρομβοπενίας. Πρόκειται μια αυτοάνοση επιπλοκή και αφορά στην διαταραχή της πηκτικότητας του αίματος.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ οι ειδικοί που εξετάζουν το περιστατικό, θεωρούν πως υπάρχει «μεγάλη υποψία» πως πρόκειται για συμπτώματα άμεσα συνδεδεμένα με το εμβόλιο.

Αναφέρουν εξάλλου, πως από τον ιατρικό φάκελο της ασθενούς δεν προκύπτει άλλη διασύνδεση με την υγεία της πλην από το εμβόλιο.

Υπενθυμίζεται ότι, όπως έγραψε α το cretalive, εξετάζεται η συσχέτιση του εμβολίου με ένα ακόμα περιστατικό, που αφορά σε 47χρονη γυναίκα, η οποία νοσηλεύεται στην Νευρολογική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου.

 

 

Πηγή: naftemporiki.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version