Διαφήμιση

ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Στα χέρια της αστυνομίας 25χρονος κτηνοτρόφος για τη φωτιά στο Ηράκλειο

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Δικογραφία σχηματίστηκε σε βάρος ενός 25χρονου κτηνοτρόφου που κατηγορείται πως έβαλε φωτιά στις Κάτω Ασίτες.

Από την πρώτη στιγμή οι Αρχές προσανατολίζονταν στο σενάριο του εμπρησμού για την πυρκαγιά που έφτασε να απειλήσει οικισμούς.

Στην πυροσβεστική υπηρεσία έχει προσαχθεί ένα άτομο νεαρής ηλικίας, στο πλαίσιο της έρευνας για τα αίτια εκδήλωσης της μεγάλης πυρκαγιάς στις Κάτω Ασίτες, στο Ηράκλειο Κρήτης.

Όπως αποκάλυψε στο Creta24, ανώτατος αξιωματικός της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, πρόκειται για έναν 25χρονο άνδρα, κάτοικο της περιοχής, ο οποίος είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, κτηνοτρόφος.

Οι πυροσβέστες του πήραν απολογία ως κατηγορούμενο για την υπόθεση. Ο εντοπισμός του στηρίχθηκε σε μαρτυρίες που βεβαίωναν τη θέση του στο χώρο.

Από την πρώτη στιγμή οι Αρχές προσανατολίζονταν στο σενάριο του εμπρησμού για την πυρκαγιά που έφτασε να απειλήσει οικισμούς.

H δικογραφία για τον 25χρονο ημεδαπό θα διαβιβαστεί στην Εισαγγελία Ηρακλείου.

Πηγή: newpost.gr /

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version