ΚΡΉΤΗ
Ηράκλειο: Βαρύ πένθος για τον θάνατο της νοσηλεύτριας Στέλλας Παπαλά – Κουναλάκη

Βαρύ πένθος στο Ηράκλειο από την είδηση του θανάτου της αγαπητής νοσηλεύτριας Στέλλας Παπαλά – Κουναλάκη
Βαθιά θλίψη και βαρύ πένθος έχει σκορπίσει στο Ηράκλειο η είδηση του θανάτου της Στέλλας Παπαλά – Κουναλάκη, μιας γυναίκας που υπηρέτησε το λειτούργημα της νοσηλεύτριας με αφοσίωση και αλτρουισμό. Η 63χρονη έδωσε μία γενναία και δύσκολη μάχη για τη ζωή της.
Όπως αναφέρει το iraklionews.gr, η 63χρονη νοσηλεύτρια νοσηλευόταν το τελευταίο τρίμηνο στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, δίνοντας έναν άνισο, αλλά γενναίο αγώνα. Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των ιατρών, αλλά και τη συνεχή στήριξη των οικείων της, δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή, σκορπίζοντας βαθιά θλίψη σε συγγενείς, φίλους και συναδέλφους σε όλο το Ηράκλειο.
Ημέρα και ώρα της κηδείας
Η τελετή της κηδείας της θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 18 Οκτωβρίου.
Τελευταίο αντίο
Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί στη 1 το μεσημέρι, στον Ιερό Ναό Παναγίας Βουρλιώτισσας, στο Ηράκλειο. Η σορός της εκλιπούσας θα βρίσκεται στην εκκλησία από τις 11 το πρωί, για όλους όσοι επιθυμούν να της απευθύνουν το τελευταίο «αντίο» και να συλλυπηθούν την οικογένεια.
-
ΚΡΉΤΗ1 ημέρα πριν
Εξελίξεις στην υπόθεση Βοριζίων: Ταυτοποιήθηκε ο δράστης της έκρηξης
-
ΚΡΉΤΗ2 ημέρες πριν
Μεγάλη υπόθεση ζωοκλοπών πίσω από το μακελειό στα Βορίζια: Εύρημα για τη βόμβα σε σπηλιά
-
ΚΡΉΤΗ3 ημέρες πριν
Η φωνή μέσα από το χωριό: Ένας παλιός Βοριζιανός αποκαλύπτει τι έφταιξε στα Βορίζια | ΒΙΝΤΕΟ
-
PLUS +1 ημέρα πριν
Πρόστιμο 350 ευρώ σε όλους τους οδηγούς αν οι πινακίδες κυκλοφορίας έχουν αυτήν τη μορφή – Τι προβλέπει ο νέος ΚΟΚ




