Διαφήμιση

ΚΡΉΤΗ

ΗΡΑΚΛΕΙΟ: Οι καπνοί αναστάτωσαν τους κατοίκους | ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Οι υδρατμοί από υψικάμινο σε εργοστασιακή μονάδα στη Βιομηχανικής Περιοχή Ηρακλείου προκάλεσαν αναστάτωση το μεσημέρι στους κατοίκους.

Εξαιτίας και της φοράς των ανέμων που έπνεαν, δημιουργήθηκε μία αποπνικτική ατμόσφαιρα σε διάφορες περιοχές του Ηρακλείου όπως τη Βιομηχανική, τη Φορτέτσα και τις Βασιλειές.

Μάλιστα το τηλεφωνικό κέντρο της πυροσβεστικής υπηρεσίας πήρε φωτιά με πολίτες που ήθελαν να μάθουν τι ακριβώς συμβαίνει φοβούμενοι ότι επρόκειτο για καπνούς εξαιτίας φωτιάς .

Εξαρχής η πυροσβεστική υπηρεσία που ενημερώθηκε, έσπευσε στο σημείο δίχως τελικά να χρειαστεί να επέμβει καθώς όπως αναφέρθηκε δεν επρόκειτο για φωτιά αλλά εξαιτίας της παραγωγής υλικών , αναπτύχθηκαν θερμοκρασίες προκαλώντας στη συνέχεια υγρασία και κατόπιν υδρατμούς.

Επίσης τηλέφωνα υπήρξαν αρκετά και στο τηλεφωνικό κέντρο του neakriti.gr από πολίτες που ήθελαν να ενημερωθούν για το τι ακριβώς συμβαίνει.

 

 

Πηγή: neakriti

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version