Διαφήμιση

ΚΡΉΤΗ

ΗΡΑΚΛΕΙΟ: I.X παρέσυρε 35χρονη γυναίκα | ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Θύμα σοβαρού τροχαίου έπεσε σήμερα το μεσημέρι  της Τετάρτης 14 Ιουνίου, μια 35χρονη  γυναίκα στην περιοχή των Μοιρών που επιχείρησε να διασχίσει με τα πόδια τον κεντρικό δρόμο για να περάσει απέναντι στο ύψος του Πολυκαταστήματος «Νότος»- περιοχή, όπου σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκεται και το σπίτι της, όπου μένει με το σύζυγο της ο οποίος κατάγεται από τη Γαλιά.

Διερχόμενο Ι.Χ . που ερχόταν από τη μεριά του Τυμπακίου παρέσυρε την γυναίκα η οποία  χτύπησε με σφοδρότητα πάνω στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου και τραυματίστηκε αρκετά σοβαρά στο κεφάλι και στο χέρι. Την τραυματία παρέλαβε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ την οποία μετέφερε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Μοιρών και στη συνέχεια σε Νοσοκομείο του Ηρακλείου.

 

Πηγή: apopsilive

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version