Διαφήμιση

ΚΡΉΤΗ

«Ιπτάμενοι» Αγιοβασίληδες μοίρασαν δώρα στα παιδιά που νοσηλεύονται στο ΠΑΓΝΗ | ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Εντυπωσίασαν για άλλη μία χρονιά και σκόρπισαν χαμόγελα οι «ιπτάμενοι» πυροσβέστες Αγιοβασίληδες, οι οποίοι φόρεσαν τις… ειδικές στολές τους και κατέβηκαν με σχοινιά από όροφο σε όροφο τις κλινικές του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου, στέλνοντας το δικό τους μήνυμα ελπίδας και χαράς στα μικρά παιδιά και σε όσους νοσηλεύονται τις γιορτινές αυτές ημέρες.

Ειδικότερα, μια ευχάριστη και άκρως γιορτινή έκπληξη έζησαν σήμερα Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου, μικροί και μεγάλοι ασθενείς, καθώς και οι εργαζόμενοι στο ΠΑΓΝΗ, όπου λίγο μετά τις 5:30 το απόγευμα, ιπτάμενοι Άγιο-Βασίληδες επισκεφτούν το νοσοκομείο και μοίρασαν δώρα και πολλή χαρά.

Η «επιχείρηση» στήθηκε στον προαύλιο χώρο της Παιδο – Ογκολογικής Κλινικής, από άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, της 3ης ΕΜΑΚ Ηρακλείου και του Σωματείου Πυροσβεστών Ηρακλείου «Τρεις Παίδες εν Καμίνω», οι οποίοι για μια ακόμα χρονιά ανταποκρίθηκαν πρόθυμα στο κάλεσμα της 7ης ΥΠΕ Κρήτης.

Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε το neakriti:

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version