Διαφήμιση

ΚΡΉΤΗ

Προσοχή: Ύποπτος για κλοπές, κυκλοφορεί σε Μάλια και Χερσόνησο | ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Μια δημοσίευση στο facebook επιχειρεί να επιστήσει την προσοχή στους κατοίκους των περιοχών Μάλια και Χερσόνησος για τη δράση ενός άνδρα ο οποίος φέρεται να λειτουργεί ύποπτα.

Σε επικοινωνία μας με τον κύριο Γιάννη Λεκάκη, ο οποίος ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook τη συγκεκριμένη φωτογραφία, μας ανέφερε τα εξής: «Είναι εξακριβωμένο. Έχουμε βίντεο με τον ίδιο, πρόκειται για μεγάλη απάτη, ενώ έχει γίνει και μήνυση στο αστυνομικό Χερσονήσου», ενώ όταν τον ρωτήσαμε τι ακριβώς κάνει, μας απάντησε: «Τα πάντα. Ό,τι προλάβει. Χρήμα, κινητά και ξεγελάει τον κόσμο με ανταλλαγή χαρτονομισμάτων».

 

Ακολουθεί το χαρακτηριστικό ποστάρισμα του κυρίου Λεκάκη:

«Προσοχή προσοχή. Μπλε ανοικτό Octavia Skoda με οδηγό ή συνοδηγό Ρουμάνο κλέβει. Όποιος τον δει να ειδοποιήσει αστυνομία ή εδώ μέσα. Κινείται Μάλια Χερσόνησο και στην γύρω περιοχή. Κρατήστε τα νούμερα να είμαστε σίγουροι. Εμείς τα έχουμε.»


Ακολουθούν φωτογραφίες  μεγαλύτερης ευκρίνειας:

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version