Βρειτε μας στα Social Media

ΚΡΉΤΗ

Θυμάστε τον Γερμανό που έτρεχε να φύγει από την Κρήτη; Όχι μόνο δεν έφυγε, αλλά παντρεύτηκε Κρητικοπούλα και πηγαίνει και στο λιομάζωμα! | ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Βρε, βρε, βρε… Πώς τα φέρνει η ρημάδα η ζωή!
Αυτό θα πρέπει να αναρωτιέται ένας Γερμανός, ο Μatthias Deininger (aka Μαθιός), ο οποίος το 2018 πρωταγωνίστησε στο απίθανο σποτ του Ημιαμαραθωνίου Κρήτης.
Ένα σποτ πραγματικά εμπνευσμένο, το οποίο είχε γίνει viral δείχνοντας την περιπέτεια ενός τουρίστα στην Κρήτη. Μια περιπέτεια που είχε ως αποτέλεσμα να τον κάνει να τρέχει και να μη φτάνει, σε μια προσπάθεια ώστε να «δραπετεύσει» από μια οικογένεια Κρητικών που του ετοίμαζε προξενιό!
Για όσους δεν το θυμούνται, ας δουν το βίντεο προκειμένου να φρεσκάρουν τη μνήμη τους:


Και πάμε στο σήμερα…
Όπως έκανε γνωστό η σελίδα του Ημιμαραθωνίου Κρήτης στο facebook, ο συγκεκριμένος τουρίστας όχι μόνο δεν έφυγε κακήν κακώς από την Κρήτη, αλλά έμελλε να ερωτευτεί σφόδρα μια Κρητικοπούλα και να παντρευτεί στο νησί μας!
Από ό,τι φαίνεται δε, η Κρητικιά που του πήρε την καρδιά έχει… δυνατή προίκα και μπόλικες ρίζες, με αποτέλεσμα ο… Μαθιός να απασχολείται και σε σκληροπυρηνικές ιεροτελεστίες της Κρήτης, όπως είναι τι λιομάζωμα!
Δείτε το σχετικό post:

Τα έχουμε πει, μην τα ξαναλέμε: Η Κρήτη είναι ΜΑΓΝΗΤΗΣ και είτε με τον έναν, είτε με τον άλλον τρόπο, θα καταφέρει να σε κρατήσει κοντά της 🙂

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap