Βρειτε μας στα Social Media

ΚΡΉΤΗ

Ιμάμης Πακιστανών: «Θέλουμε να ζήσουμε ειρηνικά στο Τυμπάκι»

Δημοσιεύτηκε

στις

ιμαμης πακισταν
Διαφήμιση xalkiadakis
Διαφήμιση xalkiadakis

«Εμείς θέλουμε να ζούμε ειρηνικά στην περιοχή και να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε όπως κάνουμε εδώ και δέκα χρόνια».

Αυτό δήλωσε μιλώντας στο Creta24ο ιμάμης των μουσουλμάνων στο Τυμπάκι και ο βοηθός του έξω από το χώρο προσευχής που το βράδυ της Τετάρτης έγινε στόχος μιας ομάδας νεαρών.

Τα σημάδια από τις πέτρες και τα ξύλα που πέταξαν οι νεαροί που αποκόπηκαν από την συγκέντρωση που ήταν σε εξέλιξη στο Τυμπάκι, είναι εμφανή στο κτίριο όπου εδώ και πέντε χρόνια στεγάζεται ο χώρος προσευχής των μουσουλμάνων. Μάλιστα όπως ανέφερε κάτοικος διπλανού σπιτιούποτέ δεν έχουν ενοχλήσει τη γειτονιά.

«Εμείς ζούμε εδώ και δέκα χρόνια στην περιοχή και εργαζόμαστε. Θέλουμε να συνεχίσουμε να ζούμε ειρηνικά. Αυτά που έγιναν πρέπει να τα αφήσουμε πίσω μας και να συνεχίζουμε τη δουλειά μας» ανέφερε μιλώντας στο Creta24ο Μπιζαρέτ Μιόν.

Στο Τυμπάκι πάντως σπάνια βλέπεις τις τελευταίες μέρες κάποιον Πακιστανό να κυκλοφορεί στους δρόμους. Όπως ανέφερε ο ιμάμης τους πολλοί είναι εκείνοι που φοβούνται και σκέφτονται να εγκαταλείψουν την περιοχή. Μάλιστα το βράδυ της Τετάρτης εκτός από το τζαμί στόχος έγιναν και καταστήματα που ανήκουν σε Πακιστανούς όπως ένα κουρείο αλλά και δύο ακόμα καταστήματα.

«Εμείς μιλήσαμε με την αστυνομία και προσπαθούμε να εντοπίσουμε το άτομο που προκάλεσε το πρόβλημα στο συσκευαστήριο με πριν μερικές μέρες. Δεν πείραξε την γυναίκα αλλά τσακώθηκε μαζί της για θέμα δουλειάς. Εμείς είπαμε με την αστυνομία πως θα λέμε πάντα πoιοι είναι εκείνοι που δημιουργούν προβλήματα γιατί θέλουμε να ζούμε ήρεμα εδώ» δήλωσε στο Creta24, o ιμάμης και ο βοηθός του.

ιμαμης πακισταν
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση louvro
Διαφήμιση vision
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση cretan
Διαφήμιση louvro
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision
Διαφήμιση
Διαφήμιση gialos
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap