Διαφήμιση

ΚΡΉΤΗ

Η στιγμή που έκλαψε όλο το στάδιο στον Ημιμαραθώνιο Κρήτης!

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Μια σπουδαία έκπληξη πραγματικής ανθρωπιάς μας περίμενε στις απονομές του Ημιμαραθώνιου Κρήτης.

Η διοργάνωση βράβευσε 5 εθελοντές δότες μυελού των οστών που βρέθηκαν συμβατοί και προχώρησαν στην διαδικασία της μεταμόσχευσης. 5 εθελοντές δότες έγιναν αλυσίδα ζωής με 5 άγνωστους που νοσούσαν με λευχαιμία και ήταν η μοναδική τους ελπίδα.

Στις βραβεύσεις των εθελοντών δοτών ήδη η ατμόσφαιρα είχε φορτιστεί συναισθηματικά, όταν συνέβη το εξής:

Στο βάθρο ανέβηκε η κυρία Μαρίνα. Η κα. Μαρίνα πριν λίγα χρόνια είχε νοσήσει και είχε λίγους μήνες ζωής εκτός αν βρισκόταν συμβατός δότης.

Το θαύμα έγινε και η συμβατότητα βρέθηκε ανάμεσα στα  δείγματα που είχαν μαζευτεί σε προηγούμενες χρονιές από τον Ημιμαραθωνίο Κρήτης που συνεργάζεται με το Όραμα Ελπίδας και κάθε χρόνο γράφονται νέοι εθελοντές. Μάλιστα η δότρια είναι κόρη ενός εκ των διοργανωτών του αγώνα.

 Έτσι δότρια και λήπτρια συναντήθηκαν και ανέβηκαν αγκαλιασμένες στο βάθρο!

Ανάμεσα σε δάκρυα χαράς η κυρία Μαρίνα ευχαρίστησε «τον Θεό που μου έστειλε την Ελένη» και φυσικά όλους όσους συνέβαλαν σε αυτό το θαύμα που έζησε. Καταχειροκροτήθηκε από όλο το στάδιο το οποίο ήταν φανερά συγκινημένο.

Δείτε το όμορφο βίντεο από τον Γιάννη Αργυρόπουλο:

Δείτε περισσότερες πληροφορίες για το πώς μπορείτε να γίνετε δότης μυελού των οστών ΕΔΩ

Πηγή: runningnews

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version