Διαφήμιση

ΚΡΉΤΗ

Η μικρή Κρητικοπούλα που έγινε viral «ξαναχτυπά» με το χορό της!

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Περίπου ένας μήνας έχει περάσει από το πανηγύρι της Αγίας Μαρίνας στο Μοναστηράκι Ρεθύμνου, εκεί όπου μεταξύ των όσων ωραίων συνέβησαν στην βραδιά, ξεχώρισε η παρουσία μιας μικρής κρητικοπούλας.

Οι χορευτικές της κινήσεις άφησαν με ανοιχτό το στόμα τους παρευρισκόμενους στο πανηγύρι και το βίντεο του Daynight,gr έγινε viral, συγκεντρώνοντας αυτό το διάστημα πάνω από 271.000 προβολές στο YouTube!

Όσοι δεν το έχετε δει ακόμα, σας το… ξανα-σερβίρουμε:

Και να που μόλις προχτές, σε ένα ακόμη Κρητικό γλέντι, αυτό που έλαβε χώρα στη Σχολή Ασωμάτων Αμαρίου με τον Μανώλη Κονταρό (δείτε εδώ βίντεο και φωτογραφίες από τη βραδιά), ο δρόμος μας ξανασυναντήθηκε με τη μικρή χορεύτρια, την Ειρήνη από το χωριό Μοναστηράκι!

Η γλυκύτατη Ειρήνη, έχοντας πάντα στο πλευρό της την μικρή της αδελφούλα την Στέλλα, έδωσε ακόμη ένα χορευτικό ρεσιτάλ, έχοντας πάρει πλέον τον… αέρα της και για μία ακόμη φορά έκανε περήφανους τόσο τους γονείς της που την καμάρωναν από κοντά, όσο και τους υπόλοιπους παριστάμενους στο γλέντι!

Η Κρήτη στέκεται και θα σταθεί όρθια, όσο τα νέα παιδιά του νησιού συνεχίζουν να έλκονται από τις Παραδόσεις του!

Χαρείτε την μικρή Ειρήνη για ακόμα μία φορά!

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version